Op zondag 23 september organiseert Scouting Maastricht-West (voorheen o.a. LBP) weer haar jaarlijkse rommelmarkt inclusief Rad van Fortuin met prachtige prijzen. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zijn ons buffet en de snackbar de hele dag open. De rommelmarkt wordt gehouden rond ons groepslokaal aan de Roemerstraat op Pottenberg; dit is achter de Mammoetflat.

De poort gaat open om 10.00 uur en we sluiten rond 16.00 uur.

Heeft u nog oude spullen staan dan kunt u die langsbregen op 1,8 en 15 september. Lukt dat niet maak dan een afspraak, vul onderstaand formulier in.
U kunt ook contact op neemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de voicemail inspreken op 3477571
Wij komen ze dan op de door u aangeven dag de ophalen. Let wel wij nemen geen grote meubels, tv's, witgoed, e.d. aan.