03082016110205 mij2FaS9ohXW8dUML33R thumb

Scouting Maastricht-West zoekt voor de financiering van de jeugdactiviteiten:

Goede rommelmarkt spullen (geen grote meubelen, tv’s, e.d.)

Voor de rommelmarkt op 23 september.

Wij komen ze op afspraak bij u halen op de
zaterdagen 1, 8 en 15 september

Langsbrengen: Roemerstraat 50
Contact: Tel: 043-3477571 of, via het webformulier

8-9-10 juni 2018

Drie dagen lang hebben onze Explorers geassisteerd tijdens Maastricht Mooiste. Zo hebben ze startbewijzen uitgedeeld en posten bemand met water, vlaai en fruit.
Dag 1 was de City Centre Trail, dag 2 de wandeltocht en de 3e dag de traditionele hardloop wedstrijd.

Explorers MM 2018

Vrijdag 18 mei 2018

33040761 639601366376248 5131769230412218368 nAfgelopen vrijdag werd er een spaghetti avond georganiseerd door de explorers. Meer dan zestig eters genoten van een bord spaghetti en een toetje achteraf. De opbrengst van maar liefst €300,- ging naar een goed doel. Etienne zal namelijk in juni de Alpe d’Huzus bedwingen t.b.v. de gelijknamige stichting.

Foto's op onze Facebook pagina

mei 2018

Het was installatie maand bij Scouting Maastricht-West. Zo werden er Bevers, Scouts en Explorers geïnstalleerd. Niet alleen maar leden, maar ook drie stafleden (leiding) werden geïnstalleerd.
Bij de installatie wordt je officieel in de groep opgenomen. Nadat je een belofte aflegt, worden de insignes opgespeld en krijg je de groepsdas om.

Wij feliciteren allen die geïnstalleerd zijn.

installatie bevers 2018 installatie explorers 2018

28166830 597913020545083 8598442840137500836 nZaterdag 24 februari 2018

Vandaag was het vriendjes en vriendinnetjes dag bij de bevers en hadden wij een groot feest georganiseerd!
Helaas kon dit niet meteen beginnen want de vlag was weg, na goed zoeken hadden wij de boef en de vlag gevonden en kon het feest beginnen!!!

Ben of ken jij iemand die net zo stoer is als deze bevers? (Leeftijd 5-7 jaar)
Kom dan gerust elke zaterdag langs van 10 tot 12. En beleef samen met ons spannende avonturen!!

(Neem van te voren contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen of aanmeldingen)