12 jan 2019

la Fevè berverswelpen

De bevers en welpen hebben deze ochtend hun eigen chocolade mogen maken.
La Fève bedankt voor deze gezellige ochtend!

Nu lekker smullen 🍫

WhatsApp Image 2018 11 03 at 14.15.23

Op zaterdag 3 november, werden er een bever en maar liefs 5 welpen geinstalleerd. Maar niet alleen de nieuwe bever en welpen werden geinstallerd maar ook Max als staflid.

De installatie vond plaats nadat de bevers, welpen en ouders een opdrachten tocht door de "jungle", lees de St. Pietersberg, hadden gemaakt.

4 jan 2019

winterpreuve 2019

Aan het begin van het nieuwe jaar werd er traditioneel weer het Winterpreuve gehouden. Dit maal met een spectaculaire afsluiting verzorgt door de bevers en welpen. Zo werd er gegoocheld en waren er acrobaten in een circus voorstelling. Je vind de foto’s op onze facebook pagina.

BuddyBadge Breed1

Neem je vriendje of vriendinnetje mee!

Heb jij iedere week ook zo’n zin om weer naar Scouting te gaan? Bij Scouting doe je toffe spelletjes, spannende speurtochten en nog veel meer. Maar Scouting is natuurlijk nóg leuker als je vriendjes en vriendinnetjes ook meedoen!
Neem daarom je vriendje of vriendinnetje mee naar Scouting om ze te laten zien hoe cool het is en wie weet verdien jij de Buddy Badge!

Waar kun je ons vinden?

Postadres:
Ebenistendreef 126
6218HA Maastricht
E-mailadres:
info@scouting-mw,nl
What's-app:

HK (gebouw)

Adres:
Roemerstraat 50
6216 XN Maastricht
Telefoon:
Verhuur:
Het is niet mogelijk om ons gebouw te huren.

Vragen? Vul het formulier maar in.....

Op Facebook