ScoutFit

De ScoutFit laat zien dat je bij Scouting hoort. De kleur geeft aan bij welke speltak je zit en neemt de ongelijkheid tussen de leden onderling weg. Zo ziet iedereen er hetzelfde uit en is er geen verschil.

Bij iedere activiteit, zoals de wekelijkse opkomst, het kamp en jaarlijkse groepsactiviteiten doe je als lid van Scouting je Scoutfit aan. Als je nog niet bent geïnstalleerd, mag je alleen de blouse dragen, zonder tekens, das en dasring. Als je geïnstalleerd bent, mag je je complete ScoutFit dragen.

Alle onderdelen van de ScoutFit zijn verkrijgbaar bij de Scoutshop via www.scoutshop.nl. Je vind de Scoutshop in Sittard.

Adres Openingstijden

Scoutshop Limburg

Steegstraat 20
6133 AL Sittard

Telefoon: 046 - 40 08 004

Woensdag van 15.30 uur tot 18.00 uur;
 Donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur;
 Zaterdag van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Bij de installatie heb je nodig:

• Blauwe spijker broek
  • Bever, welpen, scouts of explorers blouse
  • Rode das en dasriempje
  • Insignes: speltak insigne, installatie insigne en het regio "Maastricht en Mergelland" insigne
  • Eventueel een scouting pet
  • De insignes, das en eventuele pet zitten samen met een naamkaartje in een aparte zak.

Van ons krijg je:

• Naambandje