Jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar heten bij Scouting welpen. Welpen spelen in het Jungleboekthema, dat gebaseerd is op het oorspronkelijke verhaal van Rudyard Kipling. Samen met
het jongetje Mowgli en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven de welpen de
spannendste avonturen in de jungle.

Deze speltak draait op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Het leidingteam bestaat uit:

• Luc Herben
  • Nick Taalman
  • Brian Starremans

Voor alle vragen over de welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.