Jongeren van 15 tot en met 18 jaar worden bij Scouting explorers genoemd. Explorers organiseren hun eigen activiteiten in binnen- en buitenland en gaan bijvoorbeeld kanoën in de Ardennen of zeilen in Zeeland. Deze speltak is dan ook zeer zelfstandig en leert goed om te gaan met verantwoordelijkheden.
Deze speltak draait op vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur in het clubhuis op Pottenberg

De begeleiding bestaat uit

• Guillaum Maassen
  • Bjorn Timmers
  • Sanne Ebbelink

Voor alle vragen over de explorers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.