Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier.
Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.
Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, de groep, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.

Scouting Maastricht-West

Scouting Maastricht-West is een samenwerkingsverband van de Scoutinggroepen Chr. Koning (Caberg) St. Lambertus-Sterre der Zee (Brupo) en Lord Baden-Powell (Pottenberg).
Door meer samen te doen wordt het scoutingspel nog uitdagender.